Кузик Наталя Юріївна

Посада: асистент кафедри французької та іспанської філологій

Електронна пошта: natalya.kuzyk@lnu.edu.ua

Профіль у Google Scholar: scholar.google.com

Профіль ORCID: orcid.org

Наукові інтереси

лінгвостилістика, cтилістичні особливості творчості окремих письменників, прагматичний та стилістичний аналіз текстів художнього стилю

Курси

Біографія

Народилася  18 вересня 1993 року у м. Львові

Протягом 1999-2010 навчалася у середній школі №37 з поглибленим вивченням французької мови.

У 2010-2015 році навчалася на факультеті іноземних мов на кафедрі французької філології ЛНУ імені Івана Франка. У 2015 році здобула ступінь магістра за спеціальністю “Мова і література” та отримала кваліфікацію “Магістр філології. Викладач французької і англійської мов та світової літератури”.

У 2015-2018 році – аспірантка кафедри французької філології ЛНУ імені Івана Франка.  Тема дисертаційного дослідження – “Семантика і прагматика категорії речевості у французькій літературі другої половини ХХ століття”, науковий керівник – канд. філол. наук, доцент кафедри французької філології Кость Г.М.

У 2015-2016 році працювала лаборантом на кафедрі французької філології ЛНУ імені Івана Франка.

З 2019 року екзаменатор іспитів міжнародного зразка з французької мови DELF/DALF

З 2019 року  – асистент кафедри французької філології факультету іноземних мов ЛНУ імені Івана Франка.

Різне

Протягом 2019-2020 років пройшла курс дистанційного навчання викладачів французької мови (тематичні модулі «Керування педагогічною послідовністю», «Оцінювання у процесі викладання / навчання іноземної мови», «Конструювання дидактичної одиниці») на інтернет-платформі PRO FLE від CNED (Національний центр дистанційного навчання департаменту освіти Франції).
 
5-9 липня 2021 року пройшла навчальне онлайн стажування для викладачів французької мови, організоване CAVILAM м. Віші, Франція.
 
У червні 2021 року стала призеркою (2 місце) Міжнародного франкомовного конкурсу «Моя дисертація за 180 секунд»

Розклад