День відкритих дверей ЛНУ

19.11.2019 | 09:22

16.11.2019 в аудиторії 405 відбулась зустріч декана філологічного факультету проф. Пилипчука С. М., заступника декана з міжнародної співпраці факультету іноземних мов доц. О. М. Іващишин та студентів з майбутніми абітурієнтами. Захід було проведено в рамках Дня відкритих дверей Львівського національного університету імені Івана Франка. В організації заходу взяли активну участь студенти, зокрема студенти факультету іноземних мов Вікторія Піка та Олег Гаразд.

Усі присутні мали змогу дізнатись про історію, традиції, переваги та можливості навчання на двох факультетах Університету, отримати інформацію щодо вступної кампанії, відчути неповторну атмосферу нашої alma mater, а також переглянути відеоролик та PowerPoint презентації про студентські заходи і міжнародну діяльність.
Майбутні абітурієнти були не просто слухачами, але й активними учасниками заходу, змогли поставити чимало запитань, на які отримали вичерпні відповіді організаторів. День відкритих дверей пройшов у відкритій, неформальній атмосфері, яка приємно вразила усіх присутніх величезною кількістю бажаючих навчатись на факультеті іноземних мов та філологічному факультеті.