День відкритих дверей

13.04.2019 | 20:35

13.04.2019 в аудиторії 405 відбулась зустріч декана факультету іноземних мов В. Т. Сулима, заступника декана з міжнародної співпраці О. М. Іващишин, а також заступника декана з навчально-методичної роботи філологічного факультету І. Ф. Кметь та завідувачів кафедр з майбутніми абітурієнтами. Захід було проведено в рамках Дня відкритих дверей Львівського національного університету імені Івана Франка. В організації заходу взяли участь студенти факультету іноземних мов Вікторія Піка, Йосип Гарайда, Уляна Дрогомирецька.

Усі присутні мали змогу зануритись в атмосферу академічного простору, дізнатись про історію, традиції, переваги та можливості навчання на двох факультетах Університету, а також переглянути PowerPoint презентації про цікаві заходи і міжнародну діяльність. Окрім того, декан факультету іноземних мов розповів про Нову концепцію викладання іноземних мов та результати її реалізації в навчальний процес.

Майбутні абітурієнти були не просто слухачами, але й активними учасниками заходу, змогли поставити чимало запитань та отримали на них вичерпні відповіді. День відкритих дверей пройшов у відкритій, неформальній атмосфері, яка приємно вразила усіх присутніх величезною кількістю бажаючих навчатись на факультеті іноземних мов та філологічному факультеті.