Діяльність гуртка “Літературний пікнік” у жовтні та листопаді 2019 року.

17.11.2019 | 15:51

Гурток “Літературний пікнік” під керівництвом доцента кафедри світової літератури продовжив свою роботу у жовтні та листопаді, провівши три заходи:

10 жовтня 2019 року студенти 1-го та 2-го курсів спеціальності англійський переклад мали змогу весело та корисно провести пообідній час, змагаючись знаннями зі світової літератури. У літературному квізі “Жарівка” взяли участь 6 команд по 10 учасників кожна. Впевнену перемогу здобула команда другого курсу “Бійцівський клуб ім. Василя Стуса(на)”

24 жовтня 2019 року  за ініціативи студентів другого курсу були проведені дебати на основі роману Й.В.Гете “Стражданнямолодого Вертера”. В обговоренні взяли участь студенти 2-го та 3-го курсу (загалом 40 осіб). Керівник гуртка висловлює подяку Ірині Галамай та Уляні Дрогомирецькій за допомогу в організації та частунок.

У листопаді (14 листопада 2019 р.) відбулося наступна зустріч, проведена на тему творчості американського романтика Е.А.По “Під пильним поглядом Ворона”. Дощ за вікном, місяць ще майже у повні, таємнича атмосфера Музею ідей – усе сприяло продуктивному обговоренню творчості Е.А.По. Учасники обговорення зосередилися на психологічних та містичних новелах письменника, спробували зрозуміти, якими засобами автор передає атмосферу страху, створює внутрішню напругу, змушує читача переживати ті самі емоції, що й персонажі творів. Дякую усім за продуктивну розмову, сміливі думки. Особлива подяка Музею ідей, який уже вдруге гостинно відкриває двері для наших літературних посиденьок, а також Ірині Галамай, яка взяла на себе організаційні клопоти.

За діяльністю та новинами гуртка можна стежити також і в соціальній мережі facebook https://www.facebook.com/groups/2519172035033208/