До уваги студентам платної форми навчання

19.10.2022 | 20:47

Шановні студенти платної форми навчання факультету іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка!

 За результатами літньої сесії 2021-2022 н. р. на факультеті вивільнилися такі бюджетні місця:

Спеціальність 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська. Англійська та друга іноземні мови і літератури.

3 курс – 3 бюджетних місця;

Спеціальність 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська.  Переклад (англійська та друга іноземні мови).

3 курс  – 1 бюджетне місце;

Спеціальність 035.055 Романські мови та літератури (переклад включно), перша – іспанська. Іспанська та англійська мови і літератури.

3 курс – 1 бюджетне місце;

Для участі у конкурсі потрібно надіслати заповнений від руку та відсканований бланк заяви усталеного зразка (доступний за посиланням: https://lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2022/01/form_stud_transfer_free.pdf) з долученими скан-копіями документів, що підтверджують пільгову категорію (за наявності) на корпоративну електронну адресу факультету іноземних мов:  lingua.faculty@lnu.edu.ua

У темі листа обов’язково зазначати тему клопотання_прізвище та курс за зразком: Переведення на бюджет_Бораковський_1_курс. У випадку некоректного подання  теми та документів адміністрація не гарантує своєчасного розгляду заяви.

Термін подачі заяв – до  26 жовтня 2022 року, 17.00 год. 

З положенням про переведення можна ознайомитися за посиланням: https://www.lnu.edu.ua/…/Polozhennya-pro-perevedennya…

Бажаємо успіху!

З найщирішими побажаннями

Деканат факультету іноземних мов