До уваги студентів-випускників!

20.07.2020 | 21:44

Видача дипломів бакалавра для студентів-випускників 4 курсу очної та заочної форм навчання буде проводитися з вівторка, 21 липня, по п’ятницю, 31 липня, з 14.00 – по 17.00 год. на прохідній головного входу в Університет.

Для зменшення часу очікування та впорядкованої видачі проситимемо старостів академічних груп провести опитування та, за можливості, зареєструватися за день наперед невеликими групами у певні години – так ми зможемо завчасу підготувати Ваші документи! Ви можете і індивідуально попередити нас про бажання отримати диплом і домовитись з відповідальною працівницею про час і день видачі, якщо буде така потреба.

Прохання до старостів і випускників узгоджувати дату видачі кожного дня до 13.00 за номером  +380 68 926 50 96 (відповідальна – Марія Слабик).

Про можливість отримати електронну фото-копію Ваших дипломів з метою завантаження їх у персональні кабінети для поступлення у магістратуру буде окреме повідомлення. Інформацію про видачу дипломів для студентів 5-го курсу заочної форми навчання буде повідомлено також найближчим часом.

Ми знаємо, що Вам уже не терпиться отримати Ваші дипломи, але налагодити швидку видачу за наявних карантинних обмежень доволі непросто – тож дякуємо Вам за терпіння та розуміння!

З повагою,

Деканат