Міжнародний день викладачів французької мови

28.11.2023 | 13:45

23 листопада 2023 року викладачі французького відділення кафедри не оминули святкування Міжнародного дня викладачів французької мови. З цієї нагоди Асоціація викладачів французької мови України (м. Київ, КНУ імені Тараса Шевченка) запросила вчителів, викладачів та студентів на віртуальну зустріч “Enseigner le français: les défis à relever”.
Привітання Президентки Міжнародної Федерації викладачів французької мови пані Синтії Ед, Президентки Асоціації викладачів французької мови України пані Тетяни Гейко, Радника з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні, директора французького інституту в Україні пана Олів’є Жако відкрили зустріч. Цікавими були виступи й багатьох інших колег. Наприклад, своїм досвідом поділилися у завідувачка кафедри романської філології та перекладу Галина Драненко та викладачка в SKEMA Business School та наставник FLE в Institut linguistique Alpha-b Анна Рудковська.
Щиро дякуємо організаторам, Всеукраїнській асоціації викладачів французької мови та Посольству Франції в Україні за можливість об’єднатися у святковий день у віртуальному франкомовному середовищі.

Принагідно колектив нашої кафедри ще раз вітає усіх колег, хто невпинно працює та творить Франкофонію!