НА ЮРИДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ ЗНАВЦІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

15.02.2020 | 19:52

У п’ятницю, 14 лютого, на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка пройшла олімпіада з іноземних мов, яку проводили викладачі кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів.
Програма олімпіади передбачала виконання тестових завдань та презентацію комунікативного повідомлення в межах запропонованої тематики. Роботи учасників оцінювались відповідно до розроблених критеріїв для кожного виду мовленнєвої діяльності.

За результатами  усіх виконаних завдань переможцями стали:
І місце: Цікало Назарій – 1 курс (гр. ЮРД-15с) та Шестопалов Назарій – 2 курс (гр. ЮРД-24),
ІІ місце: Бределєва Софія– 1 курс (ЮРД-16с) та Міклаш Софія-Анна – 1 курс (гр. ЮРД-14с),
ІІІ місце: Нечипорук Ярина – 1 курс (ЮРД-15с) та Оприсько Захар – 1 курс (ЮРД-14с).

Також окремо члени журі відзначили Лугову Анну-Марію (гр.ЮРД-26), яка отримала найвищий бал із усного мовлення (Speaking).
Переможців привітала заступник завідувача кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів із наукової роботи доцент Анетта Арцишевська.
Вона зазначила, що володіння англійською мовою відкриває нові горизонти для усіх, хто хоче стати успішним у майбутньому та побажала учасникам нових перемог, творчих досягнень і тільки позитивних результатів у подальшому навчанні.
Крім того, кожен із переможців отримав цінний подарунок від кафедри – українсько-англійський словник правничої термінології.