Наш маленький внесок в перемогу

06.03.2024 | 19:52

Наша Україна зараз переживає скрутний, ба більше, трагічний момент, коли в країні війна, і допомоги потребують наші захисники, медики, волонтери, діти, що втратили домівки, літні люди, тварини. Кожен з нас може допомогти. Як? Спочатку дуже добре робити свою безпосередню роботу. А ще донатити, і не лише грошима, є багато способів, як долучитися до благодійності. То ж наша кафедра, зробивши ґрунтовний перегляд кафедральної бібліотеки, узгодивши всі необхідні адміністративно-бюрократичні моменти, з радістю відгукнулася на чудову пропозицію Книгарні Vivat і БФ Гуркіт («Постав російську книгу у куток») і здала стару московитську літературу. Виручені кошти будуть спрямовані на авто підвищеної прохідності для Першої мобільно-вогневої групи, яка працюватиме на напрямку, де найчастіше перетинаються траси шахедів. Та ще й отримали чудовий бонус: за кожні 5 кг макулатури — знижка -30% на чек на наступну покупку, яким скористалися наші студенти та викладачі.
Звертаємося до всіх, хто ще не до кінця підчистив свої бібліотеки, скористатися цією чудовою нагодою і здати непотріб на макулатуру. Це найменше, що ми можемо зробити.
А ще наша кафедра вже вдруге згуртовується, щоб купити дрон-камікадзе для наших хлопців. Долучайтеся https://send.monobank.ua/jar/PKhaYTXCU , будемо раді, бо залишилося зовсім небагато, а разом ми – сила !