Олімпіада з французької та іспанської мов

21.03.2024 | 22:02
Студенти нашої кафедри є цікавими, розумними, працьовитими, а ще відкритими до пропозицій участі у різних заходах. Саме тому, вони з радістю відгукнулися на ідею проведення Олімпіади з французької та іспанської мов.
П’ятниця 15 березня 2024 року була присвячена конкурсу знавців французької та іспанської мов, де всі бажаючі могли спробувати свої сили. Завдання були цікавими та такими, які б могли дати можливість студентам розкритися і стосувалися різноманітних компетентностей: розуміння та опис відео, спілкування на запропоновані на вибір ситуації, і, звичайно, лінгвокультурознавчий тест.

Наполеглива робота студентів, і ще наполегливіша робота журі, і ми радо пропонуємо Вашій увазі п’єдестал студентської Олімпіади кафедри французької та іспанської філологій. Зауважимо, що всі студенти показали гарний рівень знань, проте найкращими виявилися:
Французька філологія:
I місце – Кульчак Вероніка (4 курс) та Мартем’янова Ольга (4 курс).
II місце – Павчак Вікторія (4 курс), Палош Катерина (2 курс).
III місце – Гнатів Роксолана (4 курс).
Іспанська філологія:
I місце – Лаврук Марія (4 курс), Стехнович Діана (3 курс).
II місце – Шкраба Яна (4 курс), Колотило Анастасія (4 курс).
III місце розділили між собою Гловацька Оксана (3 курс), Стахів Оксана (3 курс), Вірстюк Надія (4 курс), Кордуба Еліна (4 курс).
Вітаємо наших студентів і бажаємо нових цікавих та важливих звершень та перемог! Переможці отримали чудові призи, необхідні для поглиблення знань та для комфортного життя.
Окрема подяка членам журі, Зоряна Піскозуб, Ганна Кость, Іван Мандзак, Наталя Миколаєвич-Джуман, Ігор Цимбалістий, Оксана Кушнір, Світлана Осєчко, Ольга Маєвська, які не лише працювали над підготовкою завдань та уважно слухали студентів, а ще й перевіряли численні роботи, сумлінно підраховуючи бали.