Пропозиція паралельної франкомовної магістерської програми з менеджменту для студентів Магістратури ЛНУ імені Івана Франка

19.04.2021 | 13:59

Агенцією університетської Франкофонії (AUF) 14 квітня було організовано відеозустріч студентів групи інф-41 з директором Вищої франкомовної школи менеджменту (Établissement Spécialisé de la Francophonie pour l’Administration et le Management) паном Ніколя Майнетті (M. Nicolas Maïnetti).

Метою відеоконференції було ознайомити студентів нашого  факультету з франкомовною магістерською програмою з менеджменту, що означає можливість навчатися за двома магістерськими програмами та отримати дипломи двох престижних вишів (ЛНУ та ESFAM, що у Софії (Болгарія).

Слід зазначити, що, партнерами програми є наступні виші: Université de Nantes (1), Université de Liège (2), Université de Corse (3), Université Paris 1 Panthéon Sorbonne (4), Université Paris 2 Panthéon Assas (5). Це означає, що студент, який обрав навчання на магістерській програмі, отримає ще диплом одного із зазначених вузів (відповідно до обраної спеціальності).

Директор ESFAM ознайомив студентів із структурою франкомовної магістерської програми, яка передбачає:

  1. Менеджмент та адміністрування підприємств
  2. Державний менеджмент
  3. Менеджмент малих і середніх підприємств та туристичних територій
  4. Менеджмент логістики (логістика промислових поставок)
  5. Менеджмент міжнародного транспорту (Центральна та Східна Європа),

Зауважимо, що навчання за однією з цих магістерських програм не вимагає попередніх знань в галузі менеджменту. Єдиною умовою є наявність бакалаврського диплому українського вишу, знання французької мови (рівень В1, а ще краще В2) та бажання відкрити для себе та проникнути в глиб  сфери управління та адміністрування.

           

Тривалість програми – 1 рік.

Вартість навчання для студентів ЛНУ ім. І. Франка – 300 євро плюс витрати на проживання, харчування та транспорт.

Прийом документів: з 01 березня до 31 травня (он-лайн).

Умовою запису є написаний студентом проект з менеджменту (французькою мовою).