Участь доцентки кафедри французької та іспанської філологій Наталії Демчук у семінарі Вищої Франкомовної Школи Менеджменту

14.12.2023 | 19:30

7 і 8 грудня 2023 року доцентка кафедри французької та іспанської філологій Наталія Демчук була учасницею дводенного семінару « 𝐋’𝐢𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐪𝐮𝐞 𝐞𝐭 𝐧𝐮𝐦𝐞́𝐫𝐢𝐪𝐮𝐞 𝐚𝐮 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐝𝐞 𝐥’𝐞𝐧𝐬𝐞𝐢𝐠𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐬𝐮𝐩𝐞́𝐫𝐢𝐞𝐮𝐫 » у Вищій Франкомовній Школі Менеджменту (𝐥’𝐄𝐒𝐅𝐀𝐌), Софія (Болгарія). Тематика семінару була цікавою та актуальною. До прикладу: Особливості викладання у змішаній формі, Анімація занять із використанням цифрових технологій, Штучний інтелект у вищій освіті. Були також представлені результати опитування, проведеного Монреальським університетом щодо використання штучного інтелекту в освітньому процесі.
Значний інтерес в учасників семінару викликала тема «Підприємницька педагогіка у світлі цифрової трансформації: виклики та дидактичні наслідки».
Віддаючи данину сучасним викликам, учасникам семінару були запропоновані презентації, присвячені цифровим технологіям: Технологічні розробки у вищій освіті: інструменти для творчості; Огляд 4 інструментів: Chat GPT, Perplexity, Canva, Dall.e ; Використання цифрових технологій для розвитку навичок молоді – приклад serious game; Створення навчальних відео та відео для внутрішньої комунікації за допомогою універсального інструменту; Презентація системи RAPIDMOOC.
Впевнені, що, здобуті на семінарі знання, будуть застосовані викладачем на практиці.