Вітаємо студентів нашої кафедри із заслуженими відзнаками!

01.12.2021 | 19:00

Гордимося вами, наші студенти Шиленко Тетяна (ІНІ-31), Гарайда Йосип (ІНфм-21), Зубар Юлія (ІНІ-21)!

Шиленко Тетяна (ІНІ-31) – лауреатка обласної премії імені В’ячеслава Чорновола, нагороджена  за активну життєву і громадську позицію, особистий внесок у розвиток і утвердження вітчизняної науки, сприяння суспільному прогресу, соціально-економічним перетворенням в Україні та світі. Тетяна займається громадською, благодійною і волонтерською діяльністю. З нагоди дня Святого Миколая в складі команди Профбюро факультету іноземних мов організовувала благодійний книжковий аукціон для  збору коштів дітям з вадами слуху з дитячого будинку Марії Терезії.

Гарайда Йосип (ІНфм-21) – нагороджений грамотою за активну участь в житті Університету, значні здобутки в статусі студента Львівського національного університету імені Івана Франка та з нагоди відзначення Міжнародного дня студента. Активний член  Профбюро студентів та Студентської ради факультету іноземних мов впродовж 4 років, і тепер продовжує допомагати  втілювати різні  проєкти  на рідному факультеті.

Зубар Юлія (ІНІ-21) – нагороджена  грамотою за активну участь в житті Університету, значні здобутки в статусі студента Львівського національного університету імені Івана Франка, а також з нагоди відзначення Міжнародного дня студента. Наша спортсменка стала кращим гравцем на міжнародному студентському турнірі з футболу в Хусті. Найкращий бомбардир ЖФК Карпати ! За спортивні досягнення у футболі викликалась до молодіжної збірної України. Зауважимо, що спортивні досягнення йдуть в ногу з успішним навчанням.

Так тримати!