Враження студентки відділення французької філології про перебування у Франції

08.08.2023 | 22:49

Літо повниться сонячними та спекотними днями, відпустками, роботами, читанням нових книг і багатьма іншими речами, за що ми невтомно щомиті дякуємо нашим Захисникам, які роблять все можливо і неможливе, щоб ми мали таку можливість. І щоб наші студенти могли гарно відпочити і з новими силами взятися до науки. А літо в наших студентів цікаве і насичене: хтось поїхав на стажування до Франції, хтось записує подкасти і знімає рекламні ролики, ще хтось працює в літніх таборах з дітьми. А ще хтось супроводжує діток в поїздці і в перебуванні у Франції, допомагаючи з перекладом. Таким своїм досвідом ділиться студентка 4 курсу відділення французької філології, Юля Баранишин, яка після трьох років вивчення французької мови на кафедрі (вступила з англійським ЗНО), спробувала себе вперше в ролі перекладача з французької та англійської мов. І дуже успішно!
«Хочу поділитися своїм захоплюючим досвідом подорожі у Францію, де я супроводжувала наших українських діток у табір і працювала перекладачем. Зазначу, досвід виявився незабутнім і залишив чудові та дуже приємні враження. Знайомство з колективом, робота в команді, практика двох мов (французької та англійської), неймовірна прогулянка на яхті, знайомство з новими містами, а ще можливість відсвяткувати у Франції своє 20-річчя – це лише часточка моїх вражень з поїздки !
Дякую рідній кафедрі за таку можливість і прикладатиму ще більше зусиль впродовж наступного року навчання на бакалавраті для удосконалення своїх знань!