Вступникам в магістратуру

25.07.2021 | 22:57

Шановні вступники в магістратуру! Повторно інформуємо Вас, що фахові вступні випробовування для вступу в магістратуру факультету іноземних мов відбуватимуться 26 липня 2021 року.

Зверніть увагу, що години проведення іспиту різні – о 10.00 год. відбуватимуться іспити з «Англійської мови і літератури», «Німецької мови і літератури», «Французької мови і літератури», «Іспанської мови і літератури», «Класичних мов і літератур» для вступників на відповідні освітні програми.

О 14.00 год. відбуватимуться іспити для вступників на дві освітні програми:«Переклад ( англійська та друга іноземні мови) та «Переклад двох іноземних мов та міжкультурні німецькі студії».

Усі іспити відбуватимуться в Головному корпусі Університету, вул. Університетська, 1. Поіменний розподіл студентів по аудиторіях Ви знайдете в додатку до цього оголошення – списки формуються за алфавітним принципом відповідно до спеціальностей та кількості поданих заяв, літера «ю» – це аудиторія на юридичному факультеті.

Список аудиторій для іспитів о 14.00 для перекладачів буде оприлюднено 25 липня після 21.00 год.

Для участі в іспиті Вам потрібно пред’явити паспорт.Якщо у Вас виникатимуть організаційні запитання перед іспитом, прохання звертатися у деканат факультету іноземних мов та чергових екзаменаторів, або ж пишіть на пошту:lingua.faculty@lnu.edu.ua

Бажаємо Вам успіху та чекаємо Вас у статусі студентів факультету іноземних мов,

Ваш деканат

Фахові_магістратура_2021