Французька весна на факультеті іноземних мов: Поетична зустріч студентів 2 курсу

26.04.2024 | 01:04

На вулиці ще доволі прохолодно, сонечко намагається перебороти хмари, але на факультеті іноземних мов тепло, затишно і сонячно, тому що до нас прийшла Французька весна, з її шармом, з її особливими кольорами, смаками, звучаннями та особливою мелодією. Весна – романтична пора року що надихає митців творити свої шедеври, які торкаються наших сердець та приємно бентежить наші думки. Безперечно, весна пробуджує в нас прекрасні почуття, але, все ж, наші думки оповиті сумом і ми пам’ятаємо про тих воїнів світла, які стоять міцною стіною, захищаючи нам спокій, які тримають над нами небо, і завдяки яким ми маємо можливість поринути у прекрасний світ французького поетичного слова.
24 квітня 2024 р. викладачі та студенти нашого факультету , а також всі поціновувачі французької мови та культури мали чудову нагоду поринути в чарівний світ французької поезії. Жак Превер, Поль Верлен, Жерар де Нерваль, Гійом Аполінер, Віктор Гюго та багато інших звучали в залі завдяки студентам 2 курсу французької філології. Неймовірна музика, весняні квіти та чудові актори надихнули присутніх весняним настроєм. А подякою глядачів були тривалі оплески.
До присутніх з вітальним словом звернувся декан факультету іноземних мов доцент Любомир Бораковський, який подякував студентам за чудовий виступ та гарну інтерпретацію французької поезії.
Слова подяки линули також доцентці нашої кафедр Ганні Кость за ідею, організацію та супровід цієї події.
Французька весна на факультеті іноземних мов ще триває, тож запрошуємо всіх на наші наступні зустрічі.