З думкою про дітей, які читають, та вчителів, які хочуть навчати з добром і в радості (підручники для 7 класу закладів середньої освіти)

14.02.2024 | 15:26

У трагічний час нашої історії, серед численних втрат і руйнації звичного світу діти зростають з вірою у майбутнє свого народу, своєї країни, своєї родини. Найкраще в цьому їм допомагає література. ШКОЛА РАДОСТІ в закладах середньої освіти України продовжує свою місію – навчати, розвивати, виховувати, а також формувати й розвивати бажання читати. Маємо тверду віру в те, що добре насіння, посіяне у благодатний ґрунт, дасть добрі плоди.

Цьогоріч учергове відбувається конкурс підручників для закладів середньої освіти. Авторський колектив під керівництвом професора Ольги Ніколенко продовжує працювати на ниві української літературної освіти і пропонує колегам-учителям, а також учням та їхнім батькам чудові підручники з усіма допоміжними матеріалами, зокрема, онлайн платформи (у вільному доступі), що мають сприяти кращому засвоєнню матеріалу з допомогою цифрових ресурсів (е-хрестоматія, авдіохрестоматія, відеохрестоматія, мультимедійні презентації, експрес-уроки, у світі мистецтва, літературні ігри, вправи для перевірки знань і вмінь).

 

ОЛЬГА НІКОЛЕНКО, НАТАЛІЯ РУДНІЦЬКА, ЛІДІЯ МАЦЕВКО-БЕКЕРСЬКА.

Зарубіжна література. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (Авторський колектив: О. Ніколенко, Л. Мацевко-Бекерська, Н. Рудніцька, Л. Ковальова, В. Туряниця, Н. Базильська, О. Гвоздікова, Д. Лебедь). К. ВЦ “Академія”. 2023. 275 с. (Рекомендовано Міністерством освіти і науки України; наказ Міністерства освіти і науки України від 05.02.2024 № 124)

https://academia-pc.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/Nikolenko%20zar.pdf

*********************

ОЛЬГА НІКОЛЕНКО, ЛІДІЯ МАЦЕВКО-БЕКЕРСЬКА, ТЕТЯНА КАЧАК.

Література (українська та зарубіжна). Інтегрований курс. Частина 1. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (Авторський колектив: Ольга Ніколенко, Лідія Мацевко-Бекерська, Тетяна Качак, Анна-Марія Богосвятська, Тетяна Бовсунівська, Наталія Рудніцька, Вікторія Туряниця, Надія Базильська, Олена Гвоздікова). К. ВЦ “Академія”. 2023. 307 с. (Рекомендовано Міністерством освіти і науки України; наказ Міністерства освіти і науки України від 05.02.2024 № 124)

https://academia-pc.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/Integr_1.pdf

*********************

ОЛЬГА НІКОЛЕНКО, ЛІДІЯ МАЦЕВКО-БЕКЕРСЬКА, ТЕТЯНА КАЧАК.

Література (українська та зарубіжна). Інтегрований курс. Частина 2. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (Авторський колектив: Ольга Ніколенко, Лідія Мацевко-Бекерська, Тетяна Качак, Анна-Марія Богосвятська, Тетяна Бовсунівська, Наталія Рудніцька, Вікторія Туряниця, Надія Базильська, Олена Гвоздікова). К. ВЦ “Академія”. 2023. 304 с. (Рекомендовано Міністерством освіти і науки України; наказ Міністерства освіти і науки України від 05.02.2024 № 124)

https://academia-pc.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/Integr_2.pdf