Зустріч-бесіда студентів бакалаврів та магістрів іспанського відділення з іспанським фотографом, директором неурядової організації “Paz en Construcción”  Альбертом Уго Рохасом

05.10.2023 | 00:31

3 жовтня 2023 року студенти бакалаври та магістри іспанського відділення провели зустріч-бесіду з іспанським фотографом, журналістом, член-кореспондентом  організації “Без Кордонів”, директором неурядової організації “Paz en Construcción”  Альбертом Уго Рохасом.Альберто є вихідцем із острова Лансароте (Канарські острови) і з юного віку займається фотографією, наслідуючи  свого батька- фотографа. З 2002 року він подорожує країнами із військовими конфліктами, гуманітарними катастрофами та проблемами із емігрантами: Ірак, Сирія, Ізраїль, Сербія, Бразилія та ін.
Це вже друга подорож Альберто до України від початку війни. Окрім репортажів про воєнні дії, волонтерську роботу та умови життя, в яких знаходяться найбільш постраждалі регіони країни, він також здійснює освітній проект, засадами якого є дотримання прав людини, рівноправність та мир.
Наш гість розповів студентам про тонкощі роботи репортера під час війни, оскільки інформативний фронт надзвичайно важливий для нашої Перемоги.
Дуже дякуємо Альберто за його роботу та за підтримку українського народу!