Вдосконалюємо іспанську мову літом в Іспанії

12.07.2024 | 22:56
Аліна Пилип’юк, закінчивши другий курс іспанської філології, протягом одного тижня вдосконалювала свої знання з іспанської мови у мовній школі DICE, Саламанка, а зараз ділиться своїми враженнями:
Останній тиждень червня я провела неймовірно, занурившись у суто іспанське середовище, спілкуючись із носіями мови та знайомлячись із людьми зі всього світу. Я завжди мріяла вивчати іспанську та подорожувати світом, і цей досвід поєднав у собі дві мої мрії.
Мені надзвичайно сподобалася гостинність іспанської сім’ї, що прийняла нас до себе, та професійність викладачів, які за короткий проміжок часу значно покращили наші знання. Окрім цього, викладачі провели нам екскурсію історичним центром міста. Саламанка славиться своєю багатою архітектурою та історією. Це місто справило на мене незабутнє враження своєю атмосферою, тому до нього так хочеться повертатися знову і знову.
Незважаючи на те, що курс тривав лише тиждень, ми змогли почерпнути для себе багато нової інформації, зануритися в іспанську атмосферу та здобути цінні знання не лише про мову, але й про культуру та традиції.
Я щиро рекомендую цю програму всім, хто хоче покращити свою іспанську мову, познайомитися з цікавими людьми та відчути справжню іспанську атмосферу.