Відбулася студентська наукова конференція факультету іноземних мов

22.10.2021 | 10:49

28-29 вересня 2021 року на факультеті іноземних мов Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулися секційні засідання вересневої наукової конференції.

28 вересня о 10:00 ранку конференція розпочалася з вітального слова декана Любомира Адамовича Бораковського. Далі, з 10:10 до 10:50 доктор філологічних наук, професор, професор кафедри прикладної лінгвістики Волинського національного університету імені Лесі Українки Сергій Васильович Засєкін представив свою доповідь на тему «Онлайн ресурси для перекладачів та редакторів перекладу».

З 11:00 студенти представляли свої наукові напрацювання у 8 секціях: секція англійської філології, секція проблем перекладзнавства, секція проблем контрастивної лінгвістики і перекладу, секція німецької філології, секція міжкультурної комунікації та перекладу, секція романських мов, секція класичної філології та секція світової літератури.

Цьогоріч на конференцію було надіслано та опубліковано в електронному збірнику тез конференцій на сайті факультету 152 тези від 147 учасників, у тому числі студентів 2, 3, 4 курсів та магістрів 1 і 2 років навчання.

29 вересня о 9.00 відбулося підсумкове пленарне засідання наукової конференції, де голови секцій прозвітували про роботу своїх студентів, голова Студентського Наукового Товариства Факультету, Галамай Ірина підбила підсумки конференції та заступниця декана з наукової роботи, Олеся Василівна Татаровська, урочисто закрила конференцію подякувавши всім присутнім.