Засідання Вченої ради факультету іноземних мов

02.09.2021 | 18:15
30 серпня 2021 р. в ауд. 405 відбулось перше у цьому навчальному році засідання Вченої ради факультету іноземних мов. Засідання, яке відбулося із дотриманням маскового режиму вів голова Вченої ради, професор кафедри міжкультурної комунікації та перекладу Володимир Трохимович Сулим. Володимир Трохимович привітав усіх з початком навчального року та побажав успішної і результативної праці.
На порядок денний Вченої ради були винесені питання про хід вступної кампанії 2021 за освітнім рівнем «Бакалавр» і «Магістр» і про результати літньої заліково-іспитової сесії 2021 н.р. Перед присутніми виступив виконуючий обов’язки декана доц. Бораковський Любомир Адамович, який поінформував, що 527 абітурієнтів стали першокурсниками факультету іноземних мов. Увага була звернена і на складні моменти вступної кампанії та літньої сесії.
В.о. декана Бораковський Л.А. та його заступниця з навчальної роботи Годісь Юлія Ярославівна доповіли про організацію навчального процесу у першому та другому семестрах 2021/2022 н.р. В обговоренні взяли участь завідувач кафедри англійської філології проф. Білинський М.Е., професор кафедри німецької філології Максимчук Б.В., завідувачка кафедри світової літератури проф. Мацевко-Бекерська Л.В. та інші.
Вчена рада також затвердила Положення про практику (доповідач: доцентка Годісь Ю.Я.) та план засідань Вченої ради факультету іноземних мов на 2021/2022 н.р. (доповідач: секретар Вченої ради доцентка Саламаха М.Я.).
Окрім того, члени Вченої ради розглянули питання вступу до аспірантури. Заступниця декана з наукової роботи доцентка Татаровська Олеся Василівна поінформувала, що до відділу аспірантури надійшло 8 заяв.
Члени Вченої ради привітали студентку четвертого курсу Галамай Ірину Михайлівну з обранням головою Наукового Товариства студентів, аспірантів та докторантів факультету іноземних мов. Також були розглянуті питання закордонних відряджень викладачів факультету та рекомендації до академічної мобільності