До уваги студентів факультету іноземних мов, які проживають у гуртожитках!

07.05.2020 | 16:05

Відповідно до розпорядження № 4 проректора з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку В. М. Качмара від 06.05.2020 року з метою запобігання розповсюдженню вірусної інфекції встановлено наступний порядок повернення студентів до гуртожитків Університету під час дії карантину та після його завершення:

1) При поверненні до гуртожитків у період дії карантину, студенти, які відсутні в гуртожитку більше 3-х днів, повинні пройти профілактичний медичний огляд у Десятій міській лікарні м. Львова або іншій медичній установі та подати завідувачу гуртожитку медичну довідку, яка дозволяє проживання в гуртожитку.

2) В окремих випадках, за рекомендацією лікарів, студент(-ка) може бути поселений(-на) до медичного ізолятора гуртожитку для проходження тимчасової ізоляції під контролем медичних працівників, а в разі необхідності – направлений (-на) до відповідного медичного закладу.

Якщо студент(-ка) повертається до гуртожитку у святкові чи вихідні дні, то він (вона) при потребі може бути поселений(-на) до медичного ізолятора гуртожитку. У перший робочий день студент(-ка) має обов’язково пройти профілактичний медичний огляд.

Залишаймося усі здорові!
З надією на розуміння та взаємну відповідальність,
Деканат факультету іноземних мов