Конференція “DLL-Barcamp” під гаслом «Aus der Praxis für die Praxis»

24.11.2023 | 21:56


Сьогодні, 24.11.2023, вже третє відбулася інтерактивна та цікава конференція “DLL-Barcamp” під гаслом «Aus der Praxis für die Praxis» (З практики для практики). Після вступного слова організаторів конференції з Goethe–Institut Ukraine д-р. Катерини Бук та Тетяни Павловій, представника Friedrich-Schiller-Universität Jena Dr. Bernd Helmbold та Jan Sprenger з Goethe-Institut Zentrale усі учасники DLL-BarCamp мали можливість послухати неймовірно цікаву доповідь про застосування штучного інтелекту під час навчання та викладання від професорів одного з найкращих університетів Німеччини Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin – Prof. Dr. Anna Riedel та Prof. Dr. Hendrik Send.

Опісля, у неформальній атмосфері, у 15-хвилинних сесіях викладачі та студенти українських і не тільки університетів розповідали про набуті знання, нові методи та форми викладання німецької мови, ділилися власним досвідом праці з різними DLL-модулями. У цьогорічному DLL-Barcamp взяли участь викладачі та студенти з України, Німеччини, Боснії та Герцеговини, Камеруну, Індії, Тайланду та Греції, що дало неповторну можливість обміну враженнями та досвіду праці з DLL-модулями.

Ми щиро дякуємо студенткам 4 курсу кафедри німецької філології – Альбіні Бондар, Аліні Гладченко, Вікторії Гураль, Єлизаветі Ковальчук, Марті Федор, Катерині Хорошій та Ярині Шпирко за цікаві доповіді та активну участь у численних дискусіях!

Особлива подяка організаторам DLL-Barcamp Світлані Балашовій, Тетяні Павловій та всій команді Goethe-Institut Ukraine за чудову організацію, постійну підтримку у всіх питаннях і, звісно ж, за неймовірний обмін досвідом та позитивну атмосферу!