Підсумкове засідання кафедри французької філології

03.01.2023 | 18:33
28 грудня 2022 року в очному форматі відбулося засідання кафедри, на якому буди підбиті підсумки роботи, такого непростого для кожного українця, але водночас, насиченого цікавими академічними подіями року.

Україна виборює своє право на життя. І кожен з нас робить все, що може для нашої перемоги. “Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, запитай, що ти можеш зробити для своєї країни!” Ці відомі слова є як ніколи актуальними сьогодні для українців. Тому наше головне завдання сьогодні  – це добре робити свою роботу: рухати науку, вчити студентів, щоб вони стали освіченими, бо  «Patriae decori civibus educandis» – освічені громадяни є окрасою батьківщини і саме їм працювати на відбудову нашої держави.
Дякуючи щомиті нашим славним Збройним Силам України за можливість жити і працювати, ми окреслили нові плани, обговорили нові задуми і запланували багато цікавого.
Дякуємо адміністрації факультету, а особливо в.о.декана факультету іноземних мов Lyubomyr Borakovskyy за тісну і налагоджену співпрацю та за всебічну допомогу!
Разом впевнено йдемо до перемоги!