Пішла з життя Леся Василівна Мисик – доцентка кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів

15.11.2022 | 13:45

Факультет іноземних мов та кафедра іноземних мов для гуманітарних факультетів з глибоким сумом сповіщають, що відійшла у вічність на 71-му році життя доцент Мисик Леся Василівна – доцент кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів Львівського національного університету імені Івана Франка. Упродовж 44 років займалася дослідженням особливостей англомовного правничого стилю (Legal Sublanguage) та правничої термінології (Legal Terminology); викладає правничу англійську мову у мовних групах рівнів В 2+ та С 1 юридичного факультету університету. Автор та співавтор 195 публікацій: 18 підручників та 7 навчальних посібників, 3 українсько-англійських та англо-українських словників правничої термінології, 3 колективних монографій, 40 наукових статей, понад 20 навчальних програм з правничої англійської мови для студентів юридичних факультетів університетів.

Вічна пам’ять про Лесю Василівну, чуйну людину, висококваліфікованого фахівця залишиться назавжди у наших серцях.

 

Завтра, 16 листопада, об 11 годині у церкві Івана Хрестителя на вул. Варшавська, 33, відбудеться чин похорону та прощання з Мисик Лесею Василівною!

Прощальна панахида відбудеться  сьогодні о 19:00 у храмі Івана Хрестителя.

Запрошуємо всіх віддати шану та провести в останню путь талановитого педагога, мудру наставницю та викладачку, котра виховала не одне покоління студентів!