Семінар Франція-Східне партнерство

05.05.2021 | 09:52

27, 28 та 29 квітня  2021 в.о.завкафедри французької філології доц.Піскозуб З.Ф. та доц.Кость Г.М. взяли участь у віртуальному регіональному семінарі, організованому посольством Франції в Україні, спільно з посольствами в Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та у співпраці з Campus France Ukraine,  агенцією Erasmus +. В семінарі взяли участь також представники французьких вищих навчальних закладів, представники вищих навчальних закладів 5 країн-членів Східного партнерства Європейської політики сусідства (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна).

Метою конференції було сприяння встановленню та зміцненню регіональної співпраці, яка у подальшому може претендувати на отримання європейських грантів у рамках програми Erasmus +.

Протягом роботи конференції учасники мали  можливість взяти участь у тематичних або методологічних робочих зустрічах, призначити паралельні бліц-зустрічі по 25 хвилин з представниками інших закладів-учасників.

Дякуємо Посольству Франції в Україні за добру нагоду розширити та поглибити наші контакти з новими не лише французькими академічними партнерами.