Студенти кафедри відвідали виставку “Моя Україна: біль і надія”

26.10.2019 | 22:52

25 жовтня 2019 року відбулося відкриття виставки художніх робіт “Моя Україна: біль і надія” присвяченої Тижням Німеччини в Україні 2019, зокрема 30-літтю падіння берлінської стіни #DeutscheWochen #ТижніНімеччини.
Відкриття виставки стало можливим завдяки співпраці Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні, Посольства ФРН у Києві, Почесного консула ФРН у Львові, Львівського національного університету імені Івана Франка, зокрема нашої кафедри міжкультурної комунікації та перекладу.
У 2018 році Фонд Ганса Зайделя проводив в Україні однотижневий воркшоп для 16 молодих художників з різних областей України. Метою проекту було дослідити сприйняття “нової”, сучасної України молодими митцями. Результати дійсно вражають: 32 художні полотна становлять цілісну виставку, що вже неодноразово експонувалась не лише в Україні, а також у Німеччині.
Привітати наших партнерів із Фонду Ганса Зайделя на відкриття завітали перший проректор Львівського університету Андрій Гукалюк, декан факультету іноземних мов Володимир Сулим, завідувач кафедр міжкультурної комунікації та перекладу Алла Паславська, завідувач кафедри німецької філології Богдан Максимчук. Опісля студенти першого курсу нашої кафедри взяли участь у цікавому та інформативному воркшопі, організованому нашими київськими колегами з Фонду Ганса Зайделя.
Оглянути експозицію зможе кожен бажаючий з 25 жовтня по 1 листопада 2019 року у Виставковій залі Львівського національного університету імені Івана Франка. Запрошуємо! А у додатку кілька світлин з відкриття та посилань на офіційну сторінку Фонду Ганса Зайделя: https://www.facebook.com/hsskiev/

https://www.facebook.com/kafedramkip/photos/pcb.766698173772457/766697323772542/?type=3&theater