Відлуння педагогічної практики студентів французької флології

04.04.2024 | 20:34

Упродовж 4 тижнів з 9 лютого по 8 березня 2024 року студенти групи Інф-41 кафедри французької та іспанської філологій проходили практику в ліцеях м. Львова (Ліцей № 37. Львівської міської ради, ліцей № 15 Львівської міської ради та ліцей “Інтелект” Львівської міської ради).
Працюючи із дітьми, студенти-практиканти доклали чимало зусиль, методичної майстерності, творчості, винахідливості, креативного підходу, дбаючи про різнобічний розвиток учнів.
22 березня 2024 року на факультеті відбувся захист педагогічної практики наших студентів, які приємно вразили цікавими мультимедійними презентаціями, використаними новітніми методами, аудіо та відеоматеріалами. Впродовж захисту студенти поділилися своїми враженнями від роботи вчителем, розповіли про труднощі, що виникли у процесі навчально-виховної роботи з учнями та продемонстрували належний рівень методичної підготовки та навичок учителя французької мови, сумлінність та індивідуальний творчий підхід.
Після кожної презентації викладачі-керівники педагогічної практики ставили запитання та висловлювали поради для покращення педагогічної майстерності. Відбулося цікаве та змістовне обговорення. Усі студенти успішно впоралися із поставленими завданнями, про що свідчать позитивні характеристики керівників від баз практики, оформлена належним чином вся необхідна документація, а також враховані оцінки керівників від кафедри педагогіки та психології. Захист педагогічної практики відбувся у дружній атмосфері співпраці. Традиційно, своїми враженнями від проходження педагогічної практики студенти діляться також на засіданні кафедри.
Вітаємо студентів з успішним захистом педагогічної практики та бажаємо подальших успіхів, творчого натхнення та покликання до професії вчителя в майбутньому.