Враження студентки 4 курсу іспанської філології Колотило Анастасії про навчання в Іспанії за програмою Еразмус+

08.03.2024 | 19:26

Другий семестр у розпалі. Саме час поділитися враженнями наших студентів про навчання за кордоном. Сьогодні студентка 4 курсу іспанської філології Колотило Анастасія розповідає про своє навчання в Іспанії.
Ще будучи на 1 курсі я хотіла спробувати свої сили, навчаючись за кордоном. Наполеглива праця, велике бажання і ось, нарешті  на четвертому курсі я подалася на навчання за програмою Еразмус+ і впродовж семестру навчалася в університеті міста Кадіс, Іспанія.Про досвід Еразмусу говорять, що “це не кілька місяців життя, а життя в кількох місяцях” і більш правдивих слів, щоб описати цей період мого життя не знайти. Еразмус це не лише про навчання у іншій країні, а про зовсім інше життя. Навколо тебе люди з усіх куточків світу з абсолютно різними менталітетами, а ще новий стиль життя, нова буденність і правила. Це прекрасна можливість спробувати себе та своїсили в одній з європейських систем освіти та порівняти її з нашою. Зрештою, це нагода не лише розширити свій світогляд, а й пізнати себе. Після Еразмусу неможливо залишитися такою, як була. Це досвід, що змінює русло життя.
Я безмежно вдячна нашому університету за таку круту можливість навчання та життя в Іспанії. А студентам я раджу лише одне – пробуйте! Навіть якщо це на перший погляд видається страшно, чи незрозуміло, але ці почуття  – це невід’ємна частина нового крутого життєвого досвіду!