Враження студентки 4 курсу відділення іспанської філології Шкраби Яни від навчання в Іспанії за програмою Еразмус+

23.02.2024 | 22:26

Висококваліфіковані викладачі плюс велике бажання вчитися дають нашим студентам можливість опанувати іноземну мову на високому рівні. Додаймо ще навчання закордоном і чудовий рівень володіння мовою забезпечений. Сьогодні своїми враженнями від навчання в Іспанії за програмою Еразмус+ ділиться студентка 4 курсу відділення іспанської філології Шкраба Яна.Моє навчання в Іспанії було надзвичайно цікавим і пізнавальним. Методика викладання, яку застосовували в університеті, була ефективною, оскільки поєднувала в собі традиційні методи з сучасними підходами, що дозволило зрозуміти іспанську мову глибше та швидше. Іспанська освіта вражає своєю різноманітністю та високим рівнем якості. Однією з переваг іспанської освіти є те, що вона надає можливість студентам розвивати не тільки теоретичні, а й практичні навички. Під час навчання я систематично вивчала новий матеріал на уроках і вдома, а потім активно застосовувала його на практиці,  спілкуючись з носіями мови, дивлячись іспаномовні фільми та читаючи книги.
Кадіс – це прекрасне місто на південному заході Іспанії, розташоване на березі Атлантичного океану. Відоме своїми вуличками в стилі андалусійського архітектурного стилю, білофасадними будинками та живописними видами на море. Під час мого перебування  місті я відчула його особливу атмосферу, коли  спокій та гостинність переплітаються з морським бризом, створюючи неповторну ауру. У Кадісі я зустріла багато цікавих та доброзичливих людей. Місцеві мешканці завжди були відкриті до спілкування та допомоги, що додало моєму перебуванню там додаткового комфорту. Я зустріла також інших іноземних студентів, з якими ми разом вивчали іспанську мову та відкривали для себе це чудове місто. Наші спільні моменти додали веселощів та незабутніх вражень до мого навчального досвіду в Іспанії.
Окрім того, під час навчання я дізналась багато нового та корисного. Цей досвід залишиться зі мною надовго, і я вдячна нашому університетові за можливість поглибити свої знання та дослідити цю чудову країну.