Засідання Вченої ради факультету іноземних мов

14.06.2024 | 13:18

10 червня 2024 року відбулось засідання Вченої ради факультету іноземних мов. Відкрив засідання голова Вченої ради, професор Володимир Трохимович Сулим.

Декан факультету Любомир Бораковський та заступниця декана з наукової роботи Олеся Татаровська нагородили грамотами 20 студентів факультету іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка – переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 навчального року та оголосили подяки їхнім науковим керівникам.

Під час засідання були розглянуті 32 рекомендації викладачів на посади доцентів та професорів кафедр факультету відповідно до оголошеного конкурсу. Члени Вченої ради висловили переконливу підтримку за кандидатів на відповідні посади.

Окрім того, було одноголосно підтримано рекомендацію кандидата філологічних наук, доцента кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів Алієвої Ольги Назірівни до присвоєння їй вченого звання доцента.

Щодо рекомендацій до друку, Вчена рада ухвалила рекомендувати до друку Практикум з англійської мови для професійного спілкування у сфері туризму (“English for Professional Communication in Tourism”) доценток кафедри іноземних мов для природничих факультетів Гуляк О. Б. та Саламахи М. Я.

Додамо, що декан факультету поінформував присутніх про проведення Зборів трудового колективу факультету іноземних мов, які відбудуться 17 червня (понеділок) 2024 року в авдиторії 220 (змішаний формат), та на порядку денному яких буде представлення та вибори кандидатури на посаду завідувача кафедри перекладознавства та контрастивної лінгвістики імені Григорія Кочура.