Зустріч студентів французької філології із стейкхолдером

28.09.2023 | 13:32

Сонячний , по-літньому теплий вересень не завадив нам з головою зануритися у новий навчальний рік, за що ми сердечно дякуємо нашим славним воїнам, завдяки яким ми маємо можливість жити і працювати. Невід’ємною складовою нашого навчального року є традиційні зустрічі із стейкхолдерами. Такі зустрічі є необхідними і для студентів , і для викладачів, оскільки наші студенти мають можливість ознайомитися з потенційною роботою, а викладачі – вияснити які ж зміни потрібно внести в освітні програми та які предмети треба ввести, щоб студенти почувалися спокійно і впевнено на ринку праці.
27 вересня магістри та бакалаври відділення французької філології мали чудову нагоду поспілкуватися з директором представництва компанії VEO Worldwide в Україні паном Сергієм Луцюком, який представив студентам компанію, ознайомив з основними принципами її функціонування та розповів про основні вимоги до майбутніх працівників, наголошуючи, однак, на тому, що головним фактором для отримання хорошої роботи є не лише відмінне володіння французькою та англійською мовами, а бажання вчитися та розвиватися. Цікава інформація, приємна атмосфера спонукала студентів та викладачів ставити запитання та уточнювати всі необхідні деталі.
Зустріч була цікавою та плідною, оскільки присутні викладачі (завідувачка кафедри Зоряна Піскозуб, гарант ОП для магістрів Ганна Кость, членкиня групи розробників ОП Наталя Ярошко-Кушнір) разом із керівником компанії VEO Worldwide в Україні Сергієм Луцюком окреслили нові напрямки спільної роботи та кроки для зміцнення співпраці між кафедрою та стейкхолдером для досягнення спільних цілей.