Зустріч з директором Вищої Франкомовної школи з Адміністрування та Менеджменту (ESFAM)

05.05.2023 | 18:41

Вболіваючи за майбутнє наших студентів, ми їм даємо можливість поєднати опанування фаху магістра французької філології з вивченням та отриманням диплому з іншої спеціальності, як от «Менеджмент та адміністрування на підприємстві» (Management et administration des entreprises), Управління сталими інноваціями та діджиталізацією, (Management des innovations durables et de la digitalisation), Менеджмент малих і середніх підприємств та туристичних територій (Management des Petites et Moyennes entreprises (PME) et des territoires touristiques) та інші. Саме тому, 2 травня 2023 року директор Вищої Франкомовної школи з Адміністрування та Менеджменту (ESFAM) у місті Софія (Болгарія), пан Ніколя Майнетті презентував студентам французької філології, а також студентам англійської філології, які вивчають французьку мову як другу, можливість паралельно навчатися на магістерській програмі, яку пропонує ESFAM (L’Établissement Spécialisé de la Francophonie pour l’Administration et le Management) у співпраці з університетами Франції та Бельгії (залежно від спеціалізації).
Особливу увагу пан Майнетті зосередив на пільгових умовах вступу для бакалаврів з України. Враховуючи ситуацію в Україні, на цей навчальний рік діє Спеціальний план для України, який пропонує безкоштовні місця для українських студентів.
Директор ESFAM наголосив на перевагах запропонованої програми:
√ диплом магістра відомого французького або бельгійського університету
√ фінансова підтримка AUF (Агенції університетської Франкофонії)
√ право на отримання стипендії
√ тривалість навчання 1 рік.

Після презентації пан Майнетті відповів на численні питання студентів та подякував кафедрі за тісну співпрацю та висловив сподівання на розвиток тісної взаємодії в майбутньому на благо нашого студентства.