Звіт про засідання студентської конференції кафедри світової літератури

06.10.2021 | 20:36

ЗВІТ ПРО ЗАСІДАННЯ СЕКЦІЇ СВІТОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ

28 вересня 2021 року відбулося секційне засідання студентської наукової конференції кафедри світової літератури. Конференція відбувалася в онлайн-форматі на платформі Microsoft Teams. У засіданні взяло участь близько 20 учасників – студенти ІІІ-ІV років навчання ОП першого рівня освіти «Бакалавр», І-ІІ років навчання ОП другого рівня освіти «Магістр» та викладачі кафедри світової літератури. На засіданні було заслухано 12 наукових доповідей.

Учасники конференції Бундза Ольга, Обуховська Софія, Дмитерко Марта, Жук Андріана, Заяць Ірина, Коцюмбас Софія, Курило Соломія та Мельниченко Оксана виголосили змістовні доповіді на високому науковому рівні, що показало не тільки зацікавленість літературознавчими проблемами, а й новий підхід до аналізу літературного тексту. Їхні виступи спонукали учасників до жвавого обговорення.

Висловлюємо подяку всім присутнім студентам та науковим керівникам, зокрема, професорці Бабелюк О. А. та доценткам Кушнір І. Б., Мельник Д. М., Сенчук І. А. і Тарасюк Я. П.

Студенти показали велике зацікавлення англійською, австрійською, французькою та іншими літературами і бажання продовжувати свої дослідження в магістратурі та аспірантурі.