Звіт про засідання студентської конференції (підсекція кафедри світової літератури)

30.09.2022 | 16:40

Звіт про засідання студентської конференції (підсекція кафедри світової літератури)

28 вересня 2022 року відбулося секційне засідання студентської наукової конференції кафедри світової літератури. Конференція відбувалася в онлайн-форматі. У засіданні взяло участь 12 учасників – студенти ОП першого рівня освіти «Бакалавр», ОП другого рівня освіти «Магістр» та викладачі кафедри світової літератури. На засіданні було заслухано 8 наукових доповідей.

Учасники конференції Апетик Юлія, Батенчук Ірина, Винничук Ольга, Дільна Ірина, Корман Олександр, Крохмаль Олеся, Тацинець Марія та Шаронова Ірина виголосили змістовні доповіді на високому науковому рівні, що показало не тільки зацікавленість літературознавчими проблемами, а й новий підхід до аналізу літературного тексту. Їхні виступи спонукали учасників до жвавого обговорення.

Висловлюємо подяку всім присутнім студентам та викладачам, зокрема, зав. каф., проф. Мацевко-Бекерській Л. В., проф. Бандровській О. Т., доц. Кушнір І. Б., асп. Хомі В. І.

Студенти продемонстрували зацікавлення іноземними літературами і бажання продовжувати свої дослідження в магістратурі та аспірантурі.